Gå i mål med dina drömmar

10 mars 2020
Mikael Barani
Gå i mål med dina drömmar

Äntligen börjar det kännas som vår därute. Visst pengar vädret fortfarande, april är ju inte ens här än, men det ligger ändå något hoppfullt i luften. Man kan nästan känna hur naturen börjar ta ett nytt andetag och fylla hela sitt väsen med energi.
Likaså känner vi oss fulla av vitalitet och kraft när både växt- och djurliv börjar bli mer och mer närvarande. På sina håll kan man till och med se knoppar på buskar och blommor som har börjat slå ut.

Det är i dessa tider, när det känns som att allting bara skapar medvind, som man ska ta tag i de där bökiga grejerna här i livet. De där sakerna som man kanske helst skjuter upp till senare. Men våren är en tid då allt föds på nytt – låt dig inspireras av den kraften!

Det är nu som du ska ta och titta på den där listan som du gjorde inför det nya året, och decenniet, för att påminna dig själv om vilka mål du har.
För du har väl mål?
Annars är det hög tid att du formulerar ett par. Det kan börja hur svävande som helst. Sikta mot stjärnorna!

Med tiden kommer du att kunna raffinera dessa mål. Det handlar både om att man blir visare med tiden och samtidigt mer och mer lär känna sig själv. Saker som man kanske trodde var viktiga när man var 20 år gammal kan bara några år senare visa sig ha kommit till i stundens hetta.

Däremot är det många som någon gång i livet vill besöka https://www.flyttfabriken.se/ för att boka in en flytt ut på landet. Att verkligen få känna gräset mot fötterna när man stiger ut genom altandörren är en lyx som de flesta av oss vill uppleva.

Men som sagt: Allt börjar med att du formulerar detta som ett livsmål.

Fler nyheter