Billackering viktigt för dig som vill ragga brudar i Malmö

27 juni 2022
jonas olsson

editorial

Det är kul att cruisa runt på Malmös gator och pumpa musik i bilstereon. Men det kan också leda till en del lackskador. I alla fall om du åker så långsamt att du stör den övriga trafiken. Det är inte helt ovanligt att andra bilister tycker det är lite störigt att köra superlångsamt.

Och då är det lätt hänt att de råkar toucha sidan på din bil lite lätt med ena backspegeln. Eller gör en mycket snäv omkörning. Som tur är kan du lugnt puttra vidare i ditt eget tempo, ända in till en verkstad som utför billackering i Malmö. Men kör inte FÖR långsamt bara. Då kan du faktiskt bli stoppad av polisen.

Kör inte för sakta, då kommer snuten

Faktiskt är det så att trafikpolisen inte bara har fortkörare i åtanke när de är ute och patrullerar Malmös gator. De håller även utkik efter bilar som beter sig lite märkligt i största allmänhet. Och det kan mycket väl vara så att din långsamma cruising faller in under den kategorin. 

Du behöver alltså inte köra jättefort. Eller ens lika fort som de andra bilarna. Men någon typ av hastighet framåt kan ändå vara bra att hålla. Hur roligt det än är att glida omkring vid Nobeltorget och vissla efter brudar på trottoarerna.

 

billackering malmö

 

Åtgärda lacken snabbt

Om det är just med tanke på att kroka hem ett bra ragg du är ute och åker bil, så gör du klokt i att åtgärda de där lackskadorna snabbt på billackeringen. Ett ställe som https://www.bilskadecentralen.se/vara-tjanster/bilskador/billackering/ fixar jobbet på nolltid. För om det är något som inte är så attraktivt, så är det en risig bil.

I alla fall för de damer som över huvud taget skulle kunna tänkas falla för din bilburna raggningsteknik. Det vill säga: alla kvinnor bryr sig inte om lacken på din bil. Men de som hör till din målgrupp gör det.

Fler nyheter