Välj rätt säng för dig

16 mars 2020
Välj rätt säng för dig

Att ha en skön säng att sova i är oerhört viktigt. En god natts sömn gör att vi orkar med vardagen. Sover man dåligt på grund av att man ligger obekvämt är det hög tid att titta efter en ny säng. När man ska välja säng kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Kanske har man en uppfattning om vad man gillar vad det gäller hårdhet på madrass och liknande men det är svårt att uttala sig helt innan man sovit i sängen eftersom olika fabrikat kan vara väldigt olika. 

 

 

Ett sätt att ta reda på vad man gillar för säng kan vara att beställa sin säng via https://www.battrenatter.se/

Här har man hundra dagars prövotid, vilket är väldigt smart och unikt. Man kan då testa att sova i säng under hundra dagar och se om det är sängen som är rätt. Även om man kan testa sängar i fysiska butiker är det svårt att uttala sig direkt hur de är att sova i, innan man har gjort det. När man beställer sin säng på Bättre Nätter får man alltså testa sängen och är den inte vad man tänkt sig kan man skicka tillbaka den mot en mindre kostnad och kan då byta ut fastheten på madrassen. När man beställer sin säng betalar man inte någon frakt vilket gör att det blir precis som att köpa den i en fysiskt butik, förutom att man själv många gånger måste få hem sängen från butiken.

Att köpa sin säng här är både enkelt och smidigt då man enkelt får hem sängen och även har möjlighet att byta om den inte känns riktigt rätt. Webbutiken har ett stort sortiment av olika sängar, därför är det enkelt att vända sig hit oavsett vilken slags säng man söker. Här finns också ett stort urval av bäddsoffor. 

Fler nyheter