Välj catering till nästa företagsevent

17 april 2020
patrick pettersson
Välj catering till nästa företagsevent

Företagscatering innebär att ni som organisation kan vara mer flexibla i er planering inför en tillställning. Istället för att leta efter en restaurang där hela arbetsstyrkan kan klämma in sig, väljer ni själva en lokal som passar era behov, dit ni sedan får den färdiglagade maten levererad direkt. Med catering har ni dessutom större möjlighet att skräddarsy menyn efter vad ni är sugna på och eventuell specialkost. Företag som anordnar catering har liksom restauranger ofta sina egna specialområden, till exempel i form av mat från ett visst land, vegansk meny, och så vidare.

 

Med eller utan serveringspersonal

I samband med en bokning av catering för ett event är det vanligt att ni som företag dessutom väljer om ni vill få hjälp med serveringen. Att använda sig av professionell serveringspersonal bibehåller känslan av att befinna sig på restaurang, och ger dig som arrangör möjligheten att luta dig tillbaka under tillställningen. Att endast få maten levererad kan å andra sidan ge upplevelsen av ett mer personligt evenemang, där alla hugger in och tillsammans hjälps åt för att göra eventet så lyckat som möjligt. Tänk på att även de till synes små valen du gör kring bokningen bidrar till att forma evenemanget.

 

 

Inspirerande mat ger en inspirerande tillställning

Varför inte använda företagseventet till att testa en typ av mat ni inte har erfarenhet av sen tidigare? Tillställningen ges ett extra lyft när det ligger inspiration bakom den mat som serveras, och deltagarna tillåts uppleva något nytt. Annorlunda smakupplevelser kan betyda mat från ett sydamerikanskt land, men även svenska specialiteter från en viss region. Det är viktigt att välja maten till ett företagsevent med noggrannhet, eftersom en positiv kulinarisk upplevelse gör eventet mer minnesvärt för de anställda. Restaurang Knut är ett företag i Stockholm som arrangerar catering med norrländskt tema. Läs mer och boka här: https://restaurangknut.se/.

Fler nyheter