Romantiken är inte död, satsa på blommogram

19 oktober 2021
Lily Hansen

advertorial

Det råder en hård konkurrens på dejtingmarknaden. Särskilt i Stockholm råder det stor kräsenhet bland singlar både på Tinder och ute på krogen. Samtidigt upplever många att det är svårt att läsa av vilka dejter som är seriösa eller inte. Du som vill vara säker på att snärja din drömpartner behöver sticka ut med ett tydligt budskap. Att skicka ett blommogram i Stockholm är ett perfekt tillvägagångssätt.

Låt floristen binda blommor till hon som inte vill binda sig

Blommor är ett bra sätt att ge det där lilla extra. Kanske kan en riktigt maffig blombukett få den där tjejen som säger att hon inte är redo för ett förhållande att tänka om? Det är ju inte ett förhållande i största allmänhet det gäller. Det är ju ett förhållande med dig, drömprinsen som kan det där med blommor och romantik. Klart som korvspad att hon blir mer välvilligt inställd till att binda sig då. Om det nu är det du vill.

 

 

Kommunicera med mer än blomsterspråket i ditt blommogram

Även om du själv har koll på vad alla blommor betyder är det inte säkert att andra har det. Och i romantiska sammanhang är det där med tydlighet särskilt viktigt. Glöm inte bort att skicka med ett kort. Du behöver både informera om vem som skickat blommogrammet, och vad dina avsikter med blommorna är. 

Det är ju inte bra om mottagaren tror att blommorna är från någon annan. Inte heller är det särskilt lyckat om hen tror att du vill gifta dig med en gång, när du bara vill öka på dina chanser lite till fredagsdejten. Att få en blombukett är mycket romantiskt, men kan också upplevas seriöst. Kom på något kul att skriva på kortet som tydligt visar vad du menar. “Jag älskar dig” kan gott vänta till lite senare.

Fler nyheter