Luftfräschare till samtliga rum i hemmet

07 september 2020
Cecilia Olsson

Med luftfräschare är det möjligt att ha en härlig doft för varje rum i hemmet. Det finns lite olika sorters luftfräschare att välja mellan, de vanligaste är spray, doftblock, doftpinnar, doftljus, automatiska dispensers och luftfuktare. Det finns dessutom en hel uppsjö av olika dofter att välja bland. 

Hälsa gästerna välkomna med härliga dofter

En god doft inne på toaletten är trevligt och gör att den känns så mycket fräschare. Här passar det bäst med doftblock som kontinuerligt ger ifrån sig väldoft kompletterat med en spray som kan användas för att snabbt dölja otrevliga odörer. 

I hallen kan det vara mysigt att mötas av en subtil doft av fräschör genom doftpinnar eller tända doftljus. Det kan hjälpa till att skapa en hemtrevlig känsla precis innanför dörren. Extra stämning kan ges genom att variera doft efter säsong, exempelvis så passar det väldigt bra med blomdoft till sommaren och pepparkakor till vintern.

Koppla av och njut i väldoftande atmosfär

I sovrummet kan det vara bra att använda sig av en luftfuktare, delvis för att den ger bättre luft i rummet men även för att det är möjligt att tillsätta doftoljor i vattentanken som gör att det luktar underbart. Här är Lavendel en bra doft att välja på kvällen eftersom den har en avslappnande effekt på hela kroppen och gynnar hälsosam sömn. På morgonen kan det vara uppiggande att använda sig av dofter som citrus eller pepparmynta. 

I vardagsrummet kan en kombination av automatisk dispenser och stämningsfulla doftljus vara riktigt trevligt. Med en dispenser ligger alltid en härlig doft över rummet och när det ska bli extra mysigt och väldoftande så är det bara att tända ljusen. 

Hos Coolpriser.se finns ett brett utbud av flera luftfräschare och dofter från olika märken. Tack vare deras förmånliga priser så blir det inget problem att fylla hela hemmet med väldoft.

Fler nyheter