Jämför lån vid ett blancolån

18 mars 2022
admin

editorial

När man ska låna pengar finns flera olika sätt som man kan gå tillväga på. Antingen kan man boka tid och besöka sitt lokala bankkontor eller ansöka om ett lån digitalt hos andra banker. Fördelen att göra det digitalt är att man många gånger kan få svar snabbt.

Om man dessutom använder sig av en jämförelsetjänst kan man också få erbjudande av flera banker samtidigt, trots att bara en enda kreditupplysning tas, vilket gör att man kanske kan få ner räntorna lite. Swiftbanker är ett exempel på jämförelsetjänst där det går smidigt och snabbt att ansöka om lån. Här kan man också ansöka om olika slags lån, som blancolån, privat lån eller microlån till exempel. 

lån

Blancolån – lån utan säkerhet 

Med ett blancolån menas ett lån utan säkerhet och betyder också att du kan använda pengarna till vad du vill, som att laga bilen eller kanske betala en privat utbildning. Blancolån kan också fungera som ett topplån då du köper ett hus, om du inte får baka in hela kostnaden i huslånet utan behöver låna en del av pengarna utanför. Att låna pengar kan ibland kännas jobbigt. Samtidigt kan man tänka att det vissa gånger kan vara en investering också.

Om man lånar pengar för att renovera sitt hus kan man öka husets värde. Efter att man har gjort en värdering kan man ibland baka in blancolånet i huslånet, vilket gör att kostnaderna och månadsbetalningen blir mindre. Oavsett vad man lånar till ska man alltid ha en plan för hur man ska betala tillbaka pengarna.

Det är lätt att överkonsumera när man kan låna pengar men man ska alltid ha i bakhuvudet att pengarna är just ett lån och att man måste betala tillbaka dem inom en viss tid. Om du ska ansöka om ett lån, gå in på Swiftbanker och se vilka erbjudanden du kan få. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Fler nyheter