Hur man väljer tavla som passar ens hem

23 oktober 2017
Matilda Olsson
Hur man väljer tavla som passar ens hem

Hur ska man egentligen veta vilken canvastavla som passar in i ens eget hem? Bara för att man gillar den bild man sett på en hemsida betyder det inte att själva tavlan ser exakt likadan ut i verkligheten sedan. En bild på en skärm gör sällan en tavla rättvisa, utan färgåtergivningen kan ibland skilja sig lite.

Vi på https://mynewart.se/canvastavlor-billiga-online-stora strävar efter att ge så korrekt bild av våra tavlor som möjligt. Men för att köpet av din tavla ska bli så bra som möjligt erbjuder vi 30 dagars returrätt. Då har du gott om tid för att inspektera din nya tavla i verkligheten och testa vilka olika rum den skulle kunna passa i.

Skulle du mot förmodan inte hitta en befintlig tavla hos oss som passar dig är du välkommen att höra av dig för att beställa en specialdesignad tavla. Kanske du vill ha en tavla av en person du känner, ett husdjur eller något annat motiv du gillar. Vi hjälper till att hitta en konstnär som är specialiserad på detta och kan måla denna tavla åt dig. Du blir sedan kontinuerligt uppdaterad om hur målandet går och kan naturligtvis komma med förbättringsförslag under tidens gång. Allt för att du garanterat ska bli nöjd! 

Fler nyheter