Hitta de snyggaste tapeterna för hemmet

25 september 2020
Cecilia Olsson

Den skandinaviska inredningsstilen är ganska avskalad med sobra färger och visst kan det vara väldigt snyggt, men ibland vill man ha in lite mer liv i hemmet. Med en fototapet kan du få struktur eller mönster som kan pigga upp och skapa känslan av rörelse i rummet.

Ge barnet ett riktgt drömrum  

Ett barnrum blir otroligt gulligt med en tapet som har små tecknade djur på sig eller varför inte ett slott. Med fototapet går det att skapa ett riktigt mysig rum som innehåller det barnet tycker om allra mest. Det är dessutom lätt att göra själv och byta ut eller måla över om barnet plötsligt byter intressen (något som inte är helt ovanligt). 

Ta in naturmaterial med hjälp av tapeter 

Fototapeter är dessutom perfekt om man önskar en vacker trä- eller stenvägg men bor i en bostad som inte har några sådana. En fototapet kan lura ögat såpass att det ser ut som äkta vara vilket är optimalt nu när inredningstrenderna genomsyras av naturmaterial.

Vakna till din drömplats

Om man har en favorit plats eller miljö så kan det vara underbart att ta in den i sovrummet. Med hjälp av fototapeter kan du ha en siluett av favoritstaden i bakgrunden eller varför inte vakna upp till en vacker strand eller en mysig skog. Med fototapeter är helt enkelt det mesta möjligt. 

Mängder av fototapeter på ett och samma ställe 

Är du ute efter de snyggaste tapeterna så hittar du fantastiska motiv hos Sohu-shop. De har ett brett utbud med allt från djur- och naturmotiv till konst, kartor och tecknade serier. En annan stor fördel med Sohu-shop är att produkterna håller hög kvalitet men det är fortfarande riktigt förmånliga priser. Så det är bara att gå in och välja och vraka mellan fantastiska motiv som kan förändra varje rum i hemmet. 

Fler nyheter