Fototapet är ett enkelt sätt att ta in det stora intresset i rummet

21 januari 2021
Cecilia Olsson

Fototapeter är en riktigt bra produkt för den som på ett enkelt sätt vill göra en stor förändring i ett rum. Med lite tålamod, rätt utrustning, bra produkter och användbara tips kan vem som helst lära sig att sätta upp tapetvåder. En annan fördel med fototapeter är att det är väldigt lätt att tapetsera om ifall det skulle visa sig att man vill göra en ny förändring efter ett tag. Det är en litet projekt som ger en stor förändring. 

Låt rummet bli en riktigt trivsam plats 

För ett barn (eller för den delen även en vuxen) kan ett intresse vara något som i stort sett är det enda man tänker på och det blir en hel livsstil. Att vara i en värld fylld av just det intresset kan få en att må bra och trivas extra gott. Med fototapeter går det att ta in just en sådan värld i rummet som kan förstärkas ytterligare med inredningsdetaljer. 

För den som älskar djur 

Många gillar djur och som barn är det vanligt att man hittar en art som blir ens stora favorit. För till exempel den hästtokiga eller den som älskar katter kan det kännas tryggt och mysigt att fylla sitt rum med favoritdjuret. Istället för att fylla väggarna med affischer på hästar, katter eller något annat djur så kan man tapetsera en vägg med ett stort motiv av djuret. Det ger ett stilrent intryck som kan förstärkas ytterligare med överkast, skrivbordsunderlägg, kuddöverdrag och liknande. Det kan också räcka med ha djuret på väggen och matcha övrig inredning med färger som finns i motivet. 

På sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html finns mycket vackra fototapeter med motiv från djurriket, men även mängder av andra motiv som till exempel en fotbollsarena, en skog, en strand, tecknade figurer, bilder från världsstäder och många fler.

Fler nyheter