Ett entresolplan kan dubbla dina golvytor

27 september 2021
william eriksson

Behöver du mer golvyta för ditt lager är ett entresolplan en effektiv och ekonomisk lösning. Du kan dubbla dina golvytor i dina lokaler med ett entresolplansystem genom att utnyttja takhöjden. Du kanske behöver mer ytor till ditt lager om verksamheten går bättre, men det finns ingen plats att bygga ut lokalen på markplan. Att flytta till större lokaler är både tidskrävande och kostsamt. 

En bättre lösning är att öka lagerytan med hjälp av ett entresolplan som kan byggas i flera plan om du önskar. Systemet har hög lastkapacitet och går snabbt att montera och demontera. Ett entresolplan är en ekonomiskt fördelaktig investering för dig. Varje entresol skräddarsys efter kundens specifika behov. Kontaktar du ett företag som tillhandahåller entresol får du enkelt och snabbt mera plats monterat av erfarna montörer.

Förutom själva entresolet finns det annat som kan behövas som hiss, belysning, hyllor, brandskydd med mera. Du får allt precis som du vill efter dina behov och önskemål. Det kan behövas en bygganmälan för att installera ett entresol. En bra idé är att du kontaktar ditt försäkringsbolag och hör efter vad som gäller i ditt fall.

Entresolplan till kontoret

Nu kanske du tänker att ett kontor inte har behov av en extra våning. Pennor, papper och suddigum tar inte så stor lagerplats? Nä, det gör det inte och dessa omoderna prylar används i allt mindre skala i vår datoriserade kontorsvärld. 

På ett kontor brukar det alltid finnas arbetare som sitter och jobbar vid sin dator. Om verksamheten går bättre och utökas behövs det mer personal. Mer personal betyder mer plats och att ha personal som sitter i knät på varandra är givetvis ingen bra lösning. Inte heller ha dem sittandes för tätt ihop är bra för arbetsron. 

Den bästa lösningen är ett entresolplan, med andra ord en kontorsvåning till. Givetvis om takhöjden räcker till. 

Fler nyheter