Ett bättre val med sidohängda fönster

04 oktober 2021
jonas olsson

Ska du köpa in nya fönster och funderar på vilka du ska köpa? Då bör du främst läsa på om för- och nackdelar med de olika fönsterna. Det finns flertalet olika modeller på fönster att välja mellan. 

En väldigt populär sort är sidohängda fönster. Inte så konstigt då de har en massa fördelar och inte så många nackdelar. En fördel med dem är att de är enkla att rengöra. Du har säker vid något tillfälle fått stått och kämpat för att lyckats öppna fönstret så allt kan rengöras. Hur tröttsamt är det inte? 

Antingen får man kämpa i evigheter, eller så får det förbli smutsigt där inne. Det är inte så kul om man stått och kämpat i flera timmar med att tvätta fönsterna och så syns det knappt för man inte kan tvätta mitten av fönstret. För att slippa dessa problemen kan man skaffa sidohängda fönster. De är enkla och smidiga att öppna och rengöra. Aldrig någon extra tid på att komma åt överallt. Det går lekande lätt med dem. 

 

 

Investering för huset

Att byta ut de gamla fönsterna till nya kan göra mycket för huset. Beroende på hur gamla fönster du har kan de vara väldigt isolerade. Vilket gör det extra kallt på vintern. Dessutom kostar det extra att värma upp huset. En annan sak är att man kollar på utseende idag. Att möta ett hus med vackra fönster som matchar ditt hem känns bara bättre. 

Man kan matcha och pryda i oändligheter. Varför nöja dig med fönster? Du kan lika bra ta en altandörr och en vanlig dörr som matchar dina fönster med. Det blir en rolig sak som får ditt hus att skina. Dessutom höjs huset i värde när det är nytt, fint och fräscht. Ett fint hus med matchande saker är mer attraktivt om man vill sälja det.

Fler nyheter