Erbjudanden till kunden

21 juli 2020
patrick pettersson

Som kund kan det ibland vara överväldigande med alla erbjudanden som man får. Besöker man fysiska butiker så får man ofta frågan om man är medlem i butikens kundklubb och har ett medlemskort. Är man inte medlem så följer ofta frågan om man vill gå med och därefter kommer en mängd kundklubbserbjudanden och önskan om dina personuppgifter. Om det är efter en hård arbetsdag så kan det kännas jobbigt att fatta beslut och börja fylla i uppgifter. Oftast kan man däremot få med sig information hem som kan man läsa vid ett senare tillfälle. Det brukar ofta vara väl värt besväret.

 

Spara pengar på köp

Går man som kund med i en kundklubb som anordnats av exempelvis https://www.inspirationcompany.se/, så finns det oftast mycket pengar att spara i längden. Genom att samla poäng vid köp eller genom sina köp komma upp i olika procentsatser som rabatter, kan man spara mycket pengar. Det erbjuds också ofta lägre priser om man är medlem i kundklubben. Det är därför alltid värt att använda sitt kundklubbskort. Målet är oftast att man ska spara pengar på att göra alla sina inköp av vissa varor i en och samma butik istället för att sprida ut dem på flera.

 

 

En viktig känsla

Lägger man tiden på att gå med i en kundklubb, läsa på om de erbjudanden som finns och använder sitt kort vid alla inköp, så kan det resultera i både stora besparingar och en massa roligt som man får vara med om. Många butiker bjuder sina kunder på olika events och annat som förmedlar till kunden hur viktig man är för butiken. Det kan vara en riktigt härlig och exklusiv känsla att få tillgång till en rea före alla andra, bli bjuden på en förhandstitt på nya produkter eller något annat roligt som kommer med medlemskapet. 

Fler nyheter