En helt ny värld

13 mars 2020
william eriksson
En helt ny värld

Har ert förhållande kommit in i slentrian och behöver kanske hottas upp lite genom att skoja till det och tänja på gränserna i sexakten? Vad gillar du och vad gillar din partner? Brukar ni klä er extra sexigt, använda kompletterande leksaker och vibratorer för extra njutning? Bara akten att tillsammans sätta er och surfa in på lovebuddy.se för att scrolla runt och glädjas åt det stora utbudet. Kanske vill ni go wild och testa nåt helt nytt eller kanske vill ni bara njuta varandras sällskap helt enkelt med en ny härlig massageolja eller en kropps choklad.

 

Hur väl känner ni varandra?

Kan ni varandras sexuella drömmar och fantasier utan och innan eller är det kanske där ni ska börja. Vad tänder dig och vad längtar hen efter att testa. Hur väl ni känner varandra och hur bekväma ni är att prata om det påverkar så klart, men bara att surfa och upptäcka tillsammans på ett lättsamt sätt avdramatiserar och utmanar samtidigt. Leta fram varsin sexleksak som ni är nyfikna på och våga utmana era gränser lite. Bara att visa varandra och prata om det öppnar upp nya nivåer på samtalsämnet.

 

 

Nybörjare eller ej

Beroende på hur erfarna ni båda är med att använda sexleksaker så kan det vara bra att ta det varsamt i början. Ett måste är att köpa hem ett bra glidmedel. Det underlättar allt ni vill testa och gör att en blyg tjej kan våga testa och slippa få en jobbig första upplevelse. För du in en dildo eller liknande när hon är för torr svider det när huden fastnar och dras med. Varsamt, försiktigt och kärleksfullt. På rätt sätt kan det allra mesta bli lustfyllt och ni kan närma er varandra ytterligare och våga testa era fantasier tillsammans. Allt börjar med ett klick via lovebuddy.se.

Fler nyheter