Byggmoduler ger företaget större flexibilitet vid expansion

25 mars 2022
william eriksson

editorial

Ibland kan det gå lite för fort. Ert företag får in en gigantisk order och en relativt kort deadline. Det är i sig jättekul, men ni måste också leverera i tid. Att ha personal att genomföra ett sådant stort projekt är en sak.

Kanske har ni ett nätverk av kompetent personal ni kan plocka in snabbt i händelse av stora ordrar som den som är på gång. I sådant fall är det inte där problemet ligger. Problemet är nog snarare att inhysa alla nya människor i lokaler som förmodligen inte är dimensionerade för det.

Vad gör man när distansarbete inte är ett alternativ?

En del företag har goda möjligheter att låta sina medarbetare jobba på distans. Då kan de sitta hemma eller på internetcaféer och jobba. Tekniken och andra omständigheter de senaste åren har skapat gott om möjligheter för det.

Dock är det fortfarande många branscher och företag som behöver ha personal på plats för att kunna genomföra det arbete som ingår i verksamheten. I de fall behöver de ha lokaler, även vid expansion, som inhyser alla medarbetare. Detta kan bli problem för många företag som inte har råd att ha outnyttjade lokaler. 

 

byggmoduler

 

Byggmoduler kan vara lösningen

Det som kan vara lösningen för ert företag är byggmoduler. Med sådana kommer ett företag dit med lokaler på lastbilar. Detta är givetvis en förenkling, men det är i stort sett så det går till. Byggmoduler är som ett system av lokallego, där varje modul är en del av lokalerna.

Ni bestämmer sedan vilka sorts moduler ni behöver, hur många, var de ska placeras samt för vilken period. När ert stora projekt är klart kommer företaget och hämtar tillbaka lokalerna och ni behöver inte betala mer för lokaler ni inte har någon användning för. Ni betalar bara för dem precis när ni använder dem. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Fler nyheter