Att kunna ta chansen

14 maj 2020
Lily Hansen

Man låter sig oftast begränsas av yttre omständigheter, prylar, möbler och allt annat som håller en kvar på en plats. Men så får man det där speciella erbjudandet, att få studera utomlands eller att få ett eftertraktat jobbuppdrag, det som man vill säga ja till. Kanske har man funnit kärleken och måste flytta. Men alla prylar, dem vill man ha kvar. Det finns en lätt lösning. Man kan magasinera sina möbler och till exempel anlita storage i Uppsala. Provbo någon annanstans tills du vet om du trivs. Det där vikariatet kan vara i flera år, men med magasinering har du dina tillhörigheter kvar när du vill flytta hem igen.

 

Riskfri förvaring

För dig är det ingen risk att lämna dina möbler för magasinering. Förrådet är uppvärmt, och det är låst och försäkrat, så att dina tillhörigheter förvaras på ett betryggande sätt. Skulle du ha ärende dit, för att hämta något eller ställa dit något annat, går det också bra. Behöver du hjälp med flytt av något slag, får du också hjälp från samma ställe. Du har helt enkelt inget att förlora, så du kan till exempel nappa på erbjudanden om jobb var som helst.

 

 

Ärvda saker som är skrymmande

Kanske tänker man flytta från en lägenhet till ett eget hus om en liten tid. Ärver man ett fint bohag från en släkting, kan man magasinera det tills man har bestämt sig för vad man ska behålla och var man ska bo. Omständigheter kan förändras, det kan gälla arv eller rentav skilsmässa. Det är bra att det finns magasinering, så att man inte behöver kasta saker i onödan, utan att man i lugn och ro kan se över sin situation. Magasinerar du dina dyrgripar kan du också ge dig tid att invänta rätt köpare, så att du får ett bra pris för det du tänker sälja.

Fler nyheter