Spara på kroppen vid flytt till eller från Norrköping genom att anlita en professionell flyttfirma

19 april 2021
Cecilia Olsson

Att anlita professionell hjälp vid en flytt kan vara guld värt för många. En flytt kan innebära stress på många olika sätt och ju mer man kan minska på den desto bättre är det. Det finns ofta flera flyttfirmor som erbjuder sina tjänster på en ort och det kan därför vara klokt att begära in offerter från några olika och framförallt lyssna till tidigare kunders erfarenhet av företaget. 

Gå igenom vad som finns

Innan man begär offerter så är det bra att se över vad man har, många gånger kan någon från firman komma ut och göra en överslagsräkning på hur mycket saker som finns i bostaden men ibland får man göra det själv. Gör man det så är det viktigt att försöka göra det så noggrant som möjligt eftersom att en grov felräkning kan innebära betydligt högre kostnader jämfört med det ursprungliga priset.

Det samma gäller om man valt att packa själv, gör det rätt från början så att flyttpersonalen inte behöver göra om. De allra flesta flyttfirmor har en lista på vad man ska tänka på när man packar ner bohaget. 

Rensa bort sådant som inte används

För att få färre saker att packa och flytta så kan det vara bra att göra en rensning i garderober och förråd inför flytten. Det är väldigt onödigt att betala en flyttfirma för att flytta en massa saker som man ändå aldrig använder. Kasta sådant som är trasigt och skänk bort eller sälj sådant du inte har användning för. Genom att lägga ut saker för försäljning kan man dessutom få lite extra pengar till flytten.

Flyttfirma Norrköping som underlättar 

Flytt-Experten AB är en flyttfirma i Norrköping som hjälper sina kunder att få en stressfri och prisvärd flytt oavsett vart man ska flytta. De flyttar alltid ägodelarna med omsorg och finns där för både privatpersoner och företag. Flytt-Experten vill att så många som möjligt ska ha möjligheten till flytthjälp och erbjuder därför olika paket beroende på behov.

Fler nyheter