Ska du ut och resa?

31 oktober 2019
jonas olsson
Ska du ut och resa?

Har du en resa inplanerad och ska flyga från Arlanda? Vad roligt. Men många gånger går flyg vid lite tråkiga tider. Om ditt flyg avgår 8 på morgonen kan det vara bra att vara på flygplatsen redan vid 6. Och det kanske inte är hela världen för dig som bor i Stockholm. Men om du bor så att du dessutom måste resa flera timmar för att överhuvudtaget komma till flygplatsen kan det faktiskt bli till ett problem. Det är inte jättekul att behöva sätta sig på planet om man knappt fått sova något under natten.

 

 

Boka ett hotell nära Arlanda

 

Men om du känner att du vill slippa det kan du faktiskt åka en dag tidigare och istället bo en natt på ett hotell nära Arlanda. Du kommer garanterat tycka att det är värt det. Istället för att gå upp mitt i natten för att ta dig till flygplatsen kan du åka redan dagen innan och ta in på ett hotell. Då får du möjligheten att sova lugnt och skönt hela natten och sen ta dig till flygplatsen på morgonen istället. Och visst låter väl det ändå lite skönare?

 

Var ute i god tid

 

Det är dock många som tänker likadant. Så om du har bokat din resa i god tid borde du i samband med det också titta efter boenden nära flygplatsen. Om du är intresserad av ett bekvämt hotell bara fem minuter från Arlanda kan du läsa mer här: https://www.parkairporthotel.se/. Det är perfekt för dig som vill börja resan på ett lugnt och bekvämt sätt. Och om du får sova ordentligt natten innan resan kommer den där första resdagen garanterat kännas mer givande. Annars slösar du ju bara bort första dagen på att vara trött och inte orka med allt det där du hade velat när du väl är framme.

 

Fler nyheter