Proffsig kontorsstädning i Stockholm

11 augusti 2019
jonas olsson
Proffsig kontorsstädning i Stockholm

I Stockholm finns det många företag och de har kontorslokaler runt om i staden, där det jobbas energiskt för att göra affärer. Det måste se fräscht och snyggt ut på kontoret hos alla dessa företag, så att de hänger med i konkurrensen. När man får besök av kunder, leverantörer och myndigheter är det viktigt att kontoret är representativt. Personalen ska ha motivation och arbetslust, och det får man i en fin omgivning. Tänk er ett lyxigt, fint inrett kontor, som är ostädat och stökigt. Nej, det kan man inte föreställa sig. En professionell kontorsstädning i Stockholm är alldeles nödvändig. Det finns städföretag som kan åta sig att göra den till en rimlig kostnad.

 

 

Ta in en offert först

En seriös firma specificerar städmomenten och anpassar offerten efter kundernas önskemål. Kanske vill man ha städat ofta, eller kanske mera sällan. I samband med vissa event på kontoret kan det hända att man behöver utöka städfrekvensen, och när det är lågsäsong behövs det inte så grundlig rengöring, utan mera löpande underhåll. Det är viktigt att kostnaderna är angivna från början och att det inte tillkommer något onödigt. Du vill givetvis anlita ett städföretag som du kan lita på, som är seriösa i sin yrkesroll och där städpersonalen har rättvisa löner och villkor.

 

Flexibla städtjänster

I grundstädningen ingår det sedvanliga – dammsugning, golvtorkning, tömning av papperskorgar och rengöring av toaletter och handfat. Dessutom torkas speglar och dörrar, hyllor, tavlor och lister, och det ska dammtorkas på fria ytor. Du har stor frihet att själv välja hur mycket och hur ofta det ska städas. I personalmatsalen kanske det behövs torkas lite extra och vaskhoar och kranar göras rena. Kontakta ett seriöst städbolag så får du en prisvärd offert och får jobbet gjort av proffs, så att ni kan ägna er helhjärtat åt att göra affärer och arbeta med kärnverksamheten.

Fler nyheter