Konferens på vackra Värmdö

16 januari 2022
patrick pettersson

editorial

En konferens ger en chans att förmedla information till sina anställda, bygga lojalitet och öka teamkänslan i företaget. Det är ett tillfälle där du kan ge tillbaka till dina anställda som kämpar så hårt för att ditt företag ska gå framåt. Att ta med dina anställda till en vacker plats och bjuda på god mat är därför något som bör prioriteras när ni planerar nästa konferens. 

För att lyckas med detta behöver ni inte åka långt. Inom Sverige finns väldigt vackra platser och skickliga kockar. Bara inom Stockholms kommun finns många konferenshotell som är ypperliga kandidater för att få ta hand om era anställda under nästa konferens. Sigtuna, Märsta, Lidingö eller Värmdö är fantastiskt vackra platser, och är ditt företag lokaliserat i Stockholm så ligger de också nära och bra. 

 

Värmdö har mycket att bjuda

När du ska planera din nästa konferens så är Värmdö ett fantastiskt alternativ. Skärgårdsmiljön ger er konferens en fantastisk utsikt och bjuder även till fysisk aktivitet. Detta vare sig det är en härlig promenad eller en spännande äventyrsbana. En äventyrsbana kan stärka teamkänslan och bjuda till skratt, medan en lugn promenad kan vara precis vad som behövs efter ett långt möte. 

Efter en lång dag kan det vara härligt med lite volleyboll eller tennis. Avsluta sedan dagen med grillning vid havet, medan ni kanske pratar igenom dagens händelser eller lär känna varandra bättre genom förtroliga samtal. Om vädret tillåter så kanske det till och med blir ett dopp på badplatsen. Planera er framtida konferens på Värmdö här: https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/  

 

image

 

Konferenser är en nödvändighet för lite större företag

Hos större företag är det lätt att man umgås endast med de närmaste kollegorna. En konferens kan ändra på detta. Ni får lära känna varandra som företag. Detta ökar lojaliteten mot företaget i stort och gör det lättare för chefen att se till varje individs behov.

Fler nyheter