Kläderna gör mannen

27 november 2019
william eriksson
Kläderna gör mannen

Vårt sätt att klä oss och vårt sätt att bära kläder signalerar en del om oss och får också omgivningen att uppfatta oss och bemöta oss på ett visst vis. Men hur vet man hur man ska klä sig och hur vet man vad som är mode, och vad som signalerar vad. Modet är inte alltid så lätt då det skiftar över tid och mellan generationer och grupper. Därtill är det inte bara att ha rätt klädesplagg utan lika viktig är många gånger att ha rätt märke. En inte helt obetydlig faktor när det gäller mode är priset. Att klä sig rätt kostar.

 

Från arbetskläder till djungel till stilfullt plagg

För 20 år sedan var antalet jeansmärken begränsat och priserna var inte allt för häftiga, kanske med något undantag. I dag är det nästan en vetenskap att köpa ett par jeans. Antalet jeansmärken har eskalerat liksom dess priser. Jeans är inte längre ett billigt klädesplagg som bärs till vardags utan istället ett stilsäkert plagg som nästan varje designer har gett sig i kast med. Utförandena skiftar också. Men hur vet man vad man ska välja och hur hittar man det som är inne och till en rimlig kostnad? 

Signalera styrka och djärvhet

En nätbutik som 2trendy.se kan vara till stor hjälp. Här hittar du de senaste trenderna och märkena till en lägre kostnad. När det gäller jeans kan du få hjälp med vilken sorts modell som passar den stil som du känner dig bekväm med och hur du vill framstå. För den kläd- och stilmedvetna som vill vara lite fräckare, modernare, djärvare och vara den som drar till sig blickarna när man kommer in i ett rum så är det ripped jeans som gäller. Ripped jeans visar att du har styrka, djärvhet, mod och du är en person som går i framkant vad gäller mode och stil.

Fler nyheter