Hitta enkelt det bästa alternativet då du ska skicka paket

27 augusti 2020
Cecilia Olsson

Då det ska skickas paket så kan det finnas olika kriterier från avsändaren eller mottagaren. Det kan till exempel handla om att paketet måste komma fram så fort det bara går, eller så kanske det inte finns så mycket pengar att lägga på leveransen och man vill därför få den så billig som möjligt. Det är dock inte alltid så lätt att hitta det allra bästa priset eller snabbaste leveransen om man inte har stenkoll på alla fraktbolags tjänster och priser.

Slösa inte tid i onödan

Klart man kan gå in på varje enskilt fraktföretags hemsida (om man har koll på alla som finns tillgängliga där man bor eller arbetar) och kolla upp vad det kostar att leverera det man har tänkt skicka. Det tar dock väldigt lång tid, som man istället hade kunnat lagt på att göra något nyttigare eller roligare.

Så istället för att slösa tid på tidsödande efterforskningar så kan man använda sig av en riktigt smidig lösning som gör att man snabbt kan få fram aktuella alternativ med pris och beräknad leveranstid angiven. Lösningen kallas jämförelsetjänst och säkerställer att man får fram de val som är av betydelse för just det man har tänkt skicka mellan de specifika destinationerna.

Välj mellan olika alternativ

Vill man enkelt få fram hur man kan skicka paket billigt eller snabbt så bör man använda sig av jämförelsetjänsten på billigfrakt.se. Där får man snabbt fram priser på sin leverans från alla de främsta fraktbolagen som finns att tillgå. Det enda man behöver göra är att fylla i uppgifter om försändelsen, exempelvis från och till vilket postnummer paketet ska skickas samt vilka mått och vilken vikt det har. Därefter får man upp de olika alternativen man har att välja på och kan ta det som passar bäst utifrån de kriterier man har. 

Fler nyheter