Hitta en parfym som representerar dig

19 november 2019
Cecilia Olsson
Hitta en parfym som representerar dig

Parfymer kan vara så mycket mer än bara en god doft man sprayar på sin kropp innan man lämnar hemmet. Den kan vara något som reflekterar ens personlighet och gör att man hos andra för alltid förknippas med den specifika doften. Det påverkar också hur man känner sig och kan ibland även ha effekt på ens välmående. Dofter får oss att känna allt från fräschör till lugn eller lycka. Dofter förknippas starkt med minnen och att känna en lukt kan som sagt få en att osökt tänka på en viss person som brukar bära just den doften.

Det finns många olika parfymer att välja på så ett tips att hitta rätt i djungeln av dofter är att hitta vilken doftfamilj man tycker bäst om. Gillar man tunga, fräscha, söta eller fruktiga dofter. Man kanske har en favorit blomma eller frukt som gör sig väldigt bra i parfymform. Hittar man en favorit så kan man enkelt hitta fler om man lär sig vilka doftnoter den innehåller. När man väl har bestämt sig för vilken parfym man vill ha så är det väldigt smidigt att beställa den på nätet. En butik som har ett mycket bra parfymsortiment och smidiga leveranser är Sephora.

Sephora är ett företag som arbetar för att alltid vara i framkant när det kommer till skönhet. Bolaget grundades i Frankrike år 1969 och deras flaggskeppsbutik ligger på Champs Elysées i Paris. I den butiken finns över 250 olika varumärken och mer än 16 000 produkter så det går alltid hitta något som passar alla smaker. 1999 lanserades hemsidan Sephora.com i USA och gjorde att Sephoras universum blev tillgängligt för alla, oavsett tid eller plats. Idag är de ännu mer tillgängliga för oss svenskar genom www.sephora.se. Deras produkter är alltid tillverkade av högsta kvalité och genom sitt sortiment ser Sephora till att skönhet blir ett tillgängligt nöje som känns enkelt, roligt och lekfullt för alla.

Fler nyheter